petak, 22. studenoga 2013.

Moji lakići :)

Kad sam napravila blog odmah sam vam pokazala lakove za nokte koje imam, ali od tada pa do sad moja kolekcija se dosta povećala...

Evo trenutno moje kolekcije:





































Frankeni:



Trenutno imam 158 lakova za nokte.

Još mi trebaju doći dva plava Kiko laka, dvije vrste Avnonovih šljokica pa to kad dođe slikam i stavim. Imam još neke lakove na WL nadam se da ću ih jednog dana i kupiti :)

Koji vam je najljepši lak,možete li izdvojiti jedan? Ja ne mogu, jer mi ima više najljepših :)

Avon - Fuchsia Dazzle i Essence - 131 ballerina´s charm

Evo nove manikure..

Jučer sam si dala malo truda i napravila malo kompliciraniju manikuru..

Prvo sam stavila dva sloja Essence-ovog laka 131 ballerina´s charm koji  mi je i bez dodataka predivan, zatim sam na mali prst i prstenjak stavila dva sloja Avonovih šljokica Fuchsia Dazzle koje su mi također lijepe. Na prstenjak sam stavila dvije vrste cirkona, na srednji prst 3 zvjezdice-1 velika i dvije male i na palac fimo cvjetić+ljubičastu trakicu, ja sam zadovoljna kako je ispalo...

Sam lak u dva  sloja:


Sa dodacima:





  • Avon - Fuchsia Dazzle - 2 sloja
  • Essence - 131 ballerina´s charm














Kako se vama sviđa manikura?

srijeda, 20. studenoga 2013.

Eveline 651



Evo novog posta odnosno nove manikure.
Lak je Eveline  br.651, već dugo mi taj lakić stoji doma i nikako ga isprobati. U bočici  je boja  puno svjetlija nego na noktima. Potrebna su dva sloja za potpuno prekrivanje.  Sam lak na noktima mi lijepo izgleda, ali ja sam odlučila još malo manikuru ukrasiti tako da sam po sredini nokta povukla srebrnu crtu, na vrh te crte stavila po jedan bijeli mali biserčić. Zatim sam sa svake strane od vrha prema dolje napravila po tri tamnozelene točkice, a ispod njih po četiri svjetlozelene točkice, u konačnici ja sam zadovoljna, evo kako je ispalo, slikala sam po redu kako sam radila:







I evo kako je na kraju ispalo:




  • Eveline 651- 2sloja
  •  Essence 79-viva la green
  • Moment (ne piše broj)
  • Essence - 03 silver star



subota, 16. studenoga 2013.

Skittlette

Za ovu nedjelju je na Facebook stranici Matching Manicures - Balkan Beauty Bloggers tema bila Skittlette.

Dakle radi se o ovom načinu lakiranja:

Na forumu je jedna forumašica zadala temu da se naprave nokti u obliku puzzla, pa sam ja odlučila spojiti ovu temu i temu s foruma.

Prstenjak i srednji prst nisu potpuno identični, samo je zamijenjen redoslijed boja, mali prst i palac su isti dok je kažiprst u drugoj boji.

Na malom prstu i palcu sam koristila kao podlogu Essence - 25 Glisten Up! (1sloj) koji u sebi sadrži male šljokice i na njega sam stavila Flormar IT01 (2sloja).
Na prstenjaku i srednjem prstu sam kombinirala 2 KIKO laka, tamni lak je  KIKO - 336 (2sloja), a svjetli KIKO - 340 (2sloja)
Na kažiprst sam nalakirala Essence 37  Just Rock IT! (1sloj)

Još sam dodala na prstenjak i srednji prst po jedan mali cirkončić.

Evo kako je ispalo: