utorak, 25. veljače 2014.

Avon: Wandering Rose, Cultured Purple, mat TC-Destination Peach

Prošli tjedan sam dobila od Avona 2 laka + mat TC na recenziju. Poslali su mi još i pincetu i ukrase za nokte.

Radi se o Nailwear Pro+ lakovima u nijansama Cultured Purple i Wandering Rose. Lakovi dolaze u bočicama od 12ml i u trenutnom katalogu ih možete kupiti za 29kn. Također i mat završni lak se nalazi u bočici od 12ml po trenutnoj cijeni od 29kn.

Pincetu sa ukrasima (kamenčićima) za nokte možete kupiti za 35kn. 


Dolaze u kartonskim kutijicama, sa natpisom na vrhu odnosno imenom nijanse.
- Lijevo: Wandering Rose
- U sredini:  Cultured Purple
- Desno: mat TC odnosno Destination Peach

Pinceta + ukrasi

Sve na okupu:

A sad da vam pokažem lakove na noktima:

Dva sloja Cultured Purple laka, čak jedan sloj pokriva odlično, ali ja sam kao i u većini slučajeva stavila dva. Predivna ljubičasta boja (podsjeća me na omot od Milka čokolada).

 Nakon što sam nalakirala lak, odlučila sam srednji prst i prstenjak izmatirati.
 Zatim sam dodala na mali prst i palac Avon ukrase za nokte.

 


Danas sam nalalirala Wandering Rose lak, koji u jednom sloju pokriva loše, dok je sa dva odličan.Lijepa roza boja. Lak je malo drugačiji od Cultured Purple, odnosno Wandering Rose je malo teže lakirati, jer ga je malo teže ravnomjerno staviti na nokat, ali uz samo malo truda manikura ispadne odlično. A vjerujem da se sve prave lakoholičarke trude jako oko svojih manikura, tako da niti sa ovim lakom neće biti problema.
Evo kako je ispala manikura: 
dva sloja Wandering Rose
 Kasnije sam izmatirala mali prst i palac kad se mat TC posušio dodala sam točkice Wandering Rose odnosno napravila mat-sjajnu verziju palca i malog prsta i dodala sam na srednji prst Avon ukrase.





 Među ukrasima ima raznih cirkončića, cvjetića, suzica, srčeka, pravokutinika koji se na noktu odlično drže. Ja sam radila svašta sa noktima i niti jedan mi se nije odljepio. Na polusuhi lak sam stavila ukras prošla sa TC i odlično.

Što se tiče mat TC, po forumima sam čitala svašta, uglavnom da cure nisu zadovoljne. Kod mene baš suprotna situacija. Puno bolji mi je od Manhattanovog mat TC. Nokat se puno brže zamatira,i brže mi se posuši. Razlog  njihovog nezadovoljstva je što u sebi sadrži neki lagani shimmer, ali shimmer se zapravo uopće ne vidi na noktu osim ako se nokat ne analizira detaljno, ili kako bi ja to rekla ako netko bulji u nokte skroz iz bliza, a mislim da se to baš i ne radi.

Svakako bih preporučila da probate Avonov mat TC i doživite zadovoljstvo sa njim kao što sam i ja.

Možete vidjeti na slici da se shimmer zapravo uopće ne vidi.
Preporučam da kupite oba laka i mat, jer zaista nećete požaliti.

Imam dosta Avonovih lakova i mogu sa sigurnošću reći da su odlične kvalitete, to je dobro onima koji ne lakiraju nokte svakodnevno jer se sa Avonovim lakovima mogu manikure nositi po par dana i oštećenja neće biti.

Meni osobno je bolja prva manikura jer volim ljubičastu boju.

Koja je vama manikura i lak bolji, imate li koji Avonov lak i kako ste zadovoljni njime i na kraju hoćete li kupiti koji od ova dva laka i mat TC?






nedjelja, 16. veljače 2014.

Matching Manicures - Geometrical Shapes

Ove nedjelje u jednoj grupi na Facebooku tema je bila geometrijski oblici na noktima.
Prvo sam razmišljala da li da nešto crtam ili da stavim zakovice kojih imam puno u raznim geometrijskim oblicima. Odluka je ipak pala na zakovice.
Odmah sam znala da ću stavljati zakovice na crni lak, prvo sam mislila staviti samo plave, ali sam se na kraju predomislila pa sam stavila plave i žute.
Evo kako je ispalo:


Koristila sam:
  • Golden Rose - 287
  • Neonske zakovice
Kako vam se sviđa manikura?

Pogledajte kakve su manikure napravile i ostale cure.

ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Mix

Znam da sam vam napisala da ću objavljivati stalno manikure kako napravim, ali već sam tjedan i pol bolesna i jednostavno nisam imala snage tipkati postove, pa ću vam sad u ovom pokazati što sam sve imala na noktima.

Kupila sam u Offertissimi dva nova laka po 9kn, ovaj plavi pastelni već sam imala dugo na WL. Uz njega sam uzela i ljubičasti.
S obzirom da su mi oba lijepa odlučila sam ih staviti odmah na nokte.


 S obzirom da mi je to izgledalo prejednostavno dodala sam jjoš Avon i Essence šljokice i na kraju izmatirala.






Koristila sam:

  • Manhattan Pro Matte Top Coat
  • Essence-10 Glorious Aquarius
  • Moment-br.18 
  • Avon-Fuchsia Dazzle
  • Moment-Azul Pastel



Zatim sam imala crno ljubičastu kombinaciju.
Morala sam slikati blicem jer je šljokice nemoguće uhvatiti.
Stavila sam dva sloja crnog laka i dva sloja šljokica.

 Koristila sam:
  • Golden Rose-287
  •  Avon-Fuchsia Dazzle




Na Forumu je bila zadana tema: manikura inspirirana knjigom ili naslovnicom knjige.
Obožavam čitati knjige, ali kako sam već za blog radila manikuru na ovu temu sa najdražom knjigom, odlučila sam se na nešto drugačije.
S obzirom da obožavam peći kolače i vječito sam s nekom knjigom od kolača u rukama ili po internetu stalno tražim nove recepte odlučila sam napraviti "kolačić manikuru", imam raznih fimo ukrasa-kolačića pa sam upotrijebila njih.

 Koristila sam:

  • Moment-02
  • Avon-Silver Planted
  • Fimo ukrasi


Iduća manikura je bila opet jednostavna kombinacija rozog Momenta i šljokica.


 Koristila sam:
  • Moment-02
  • Avon-Silver Planted
     


    Koja vam se manikura najviše sviđa?

utorak, 4. veljače 2014.

Avon Opal TC

Već duže vremena u Avonovom katalogu gledam lak Opal TC...u početku nisam bila sigurna dal da ga kupim ili ne, na kraju nakon par kampanja što je izašao odlučila sam ga kupiti. Uz njega sam uzela i City Navy koji je bio na sniženju prošlu kampanju, pa sam ta dva laka kombinirala za ovu manikuru. Prvo sam nalakirala dva sloja City Navy, lak je tamno ljubičaste boje sa sitnim ljubičastim shimmerom kojeg je teško uhvatiti, zatim sam stavila dva tanja sloja Opal TC i nsam bila previše oduševeljena, nije mi se svdio lak na noktima, očekivala sam nešto drugačije, s obzirom da sam vidjela slične manikure na intrenetu matirane odlučila sam i ja svoju manikuru izmatirati, malo mi je bilo ljepše ali mi se nije previše svidjelo, nekako mi taj lak nije "sjeo". Da više ne tipam evo vam slike, lak je teško uhvatiti, pa imam raznih slika...

2 sloja City Navy laka:

Slika sa 2 sloja Opal TC:

Matirano:


Koristila sam:
  • Avon-City Navy (2 sloja)
  • Avon-Opal TC
  • Manhattan Pro Matte Top Coat




subota, 1. veljače 2014.

Točkice

Obožavam raditi točkice iako već dosta dugo nisam napravila manikuru sa njima, jer sam kupila dosta lakova i ostalih ukrasa pa su one su pale u drugi plan...
Ovaj puta sam točkice iskombinirala sa 2 sloja Essence 22 What Do U Think. Lak je malo svjetliji nego na slikama i u sebi ima zlatni shimmer koji je nemoguće uhvatiti...

Evo kako je ispalo:
 Koristila sam:
  • Essence 22 What Do U Tnink (2sloja)
  • Golden rose 287 (točkice)
  • Točkalicu