nedjelja, 14. rujna 2014.

Pečati....



1. Ljubičasti pečat koji sam ja kupila u setu sa pločicama u Kineskom dućanu prije par godina, inače ima isti takav set na e-bayu za kupiti.
2. Konad pečat.
3. MoYou pečat.
4. Pečat kupljen na e-bayu.


1. Konad crni lak (gušći lak)
2. Avon On Point Blue lak (rjeđi lak)


1. MoYou pločica – veliki uzorci
2. MoYou pločica – mali uzorci
3. E-bay pločica

Krenimo redom:
1. MoYou pločica-mali uzorci

 - Konad lak
- Konad pečat i MoYou pečat su odlični, pečat kupljen na e-bayu isto dobar ali ne tako kao Konad i MoYou dok pečat iz Kineskog ponekad je dobar ponekad ne.

- Avon lak
            - Najbolje mi je bilo raditi sa MoYou pečatom, zatim slijede Konad pečat i pečat kupljen na e-bay-u, sa pečatom iz Kineskog sam isto uspjela dobro pečatirati.

2. MoYou pločica-veliki uzorci
- Konad lak
            - Sa Moyou pečatom mi je najbolje pečatirati, uvijek uhvati odlično uzorak, sa e-bay i Konad pečatom isto se može bez problema pečatirati, ali ponekad se zna dogoditi da ne uhvati dobro uzorak-vrlo rijetko, pečat iz Kineskog ponekad uhvati dobro uzorak ponekad ne.

- Avon lak
            - MoYou pečat i Konad pečat su odlični odlično uhvate uzorke, dok pečat s e-baya i pečat iz Kineskog ne uhvate baš dobro uzorke-kako kada.

3. Pločica kupljena na e-bayu
- Konad lak
            - Općenito sa svih pločica (a imam ih preko 15kom) kupljenih na e-bayu uzorke mi najbolje hvata pečat iz Kineskog i Konad, dok sa MoYou pečatom i pečatom kupljenim na e-bay-u mi ide puno teže, ponekad je dobar uzorak ponekad ne.

- Avon lak
            - Konad pečat mi je najljepše hvatao uzorke, nakon njega pečat kupljen u Kineskom, dok mi MoYou i pečat kupljen na e-bayu nisu baš bili dobri, ponekad su uhvatili uzorak ponekad ne.

Zaključak:
- Ako želite dobro pečatirati za MoYou pločice kupite MoYou pečat, a za pločice s e-baya kupite ili Konad pečat ili ljubičasti pečat.

- Također ako ste tek početnici u pečatiranju najbolje bi vam bilo da kupite Konad lak i sa njim ćete uspjeti bez problema, jer je gušći od ostalih lakova, kad se već ispraksirate trebalo bi vam ići pečatiranje sa više-manje svim lakovima.

Koje vi pečate,kombinacije koristite?

ponedjeljak, 8. rujna 2014.

Matching Manicures-Blue Manicure

Evo me natrag...

Inače obožavam plave lakove i imam ih najviše u kolekciji ;)

Nisam stigla napraviti novu manikuru za vikend, planirala sam danas raditi no bila sam na vađenju zuba i nisam sad u stanju petljati sa noktima, mislim mogu lakirati, no nisam sigurna bi li ispalo dobro, pa ću vam onda pokazati jednu plavu manikuricu napravljenu krajem 7.mjeseca koju nisam stigla objaviti na blogu, manikura je više ljetna (no još je ljeto ;) ), ali je i plava...

Koristila sam:

  • Avon - On Point Blue
  • Smart Girls- 46
  • Konad - bijeli lak
  • MoYou-Sailor C-05
Na sve prste osim prstenjaka nalakirala sam u 2 sloja plavi lak, na prstenjak u 3 sloja bijeli lak.
Kada se posušilo pečatirala sam na sve prste osim prstenjaka morski uzorak bijelim lakom, a na prstenjak plavim lakom. 
Evo kako je ispalo:




Nemojte zaboraviti pogledati manikure od ostalih cura...