nedjelja, 14. rujna 2014.

Pečati....



1. Ljubičasti pečat koji sam ja kupila u setu sa pločicama u Kineskom dućanu prije par godina, inače ima isti takav set na e-bayu za kupiti.
2. Konad pečat.
3. MoYou pečat.
4. Pečat kupljen na e-bayu.


1. Konad crni lak (gušći lak)
2. Avon On Point Blue lak (rjeđi lak)


1. MoYou pločica – veliki uzorci
2. MoYou pločica – mali uzorci
3. E-bay pločica

Krenimo redom:
1. MoYou pločica-mali uzorci

 - Konad lak
- Konad pečat i MoYou pečat su odlični, pečat kupljen na e-bayu isto dobar ali ne tako kao Konad i MoYou dok pečat iz Kineskog ponekad je dobar ponekad ne.

- Avon lak
            - Najbolje mi je bilo raditi sa MoYou pečatom, zatim slijede Konad pečat i pečat kupljen na e-bay-u, sa pečatom iz Kineskog sam isto uspjela dobro pečatirati.

2. MoYou pločica-veliki uzorci
- Konad lak
            - Sa Moyou pečatom mi je najbolje pečatirati, uvijek uhvati odlično uzorak, sa e-bay i Konad pečatom isto se može bez problema pečatirati, ali ponekad se zna dogoditi da ne uhvati dobro uzorak-vrlo rijetko, pečat iz Kineskog ponekad uhvati dobro uzorak ponekad ne.

- Avon lak
            - MoYou pečat i Konad pečat su odlični odlično uhvate uzorke, dok pečat s e-baya i pečat iz Kineskog ne uhvate baš dobro uzorke-kako kada.

3. Pločica kupljena na e-bayu
- Konad lak
            - Općenito sa svih pločica (a imam ih preko 15kom) kupljenih na e-bayu uzorke mi najbolje hvata pečat iz Kineskog i Konad, dok sa MoYou pečatom i pečatom kupljenim na e-bay-u mi ide puno teže, ponekad je dobar uzorak ponekad ne.

- Avon lak
            - Konad pečat mi je najljepše hvatao uzorke, nakon njega pečat kupljen u Kineskom, dok mi MoYou i pečat kupljen na e-bayu nisu baš bili dobri, ponekad su uhvatili uzorak ponekad ne.

Zaključak:
- Ako želite dobro pečatirati za MoYou pločice kupite MoYou pečat, a za pločice s e-baya kupite ili Konad pečat ili ljubičasti pečat.

- Također ako ste tek početnici u pečatiranju najbolje bi vam bilo da kupite Konad lak i sa njim ćete uspjeti bez problema, jer je gušći od ostalih lakova, kad se već ispraksirate trebalo bi vam ići pečatiranje sa više-manje svim lakovima.

Koje vi pečate,kombinacije koristite?

2 komentara:

  1. svaka čast, dala si si truda! :)
    trenutno koristim squishy silikonski pečat s e-baya, ovaj treći po redu na tvojoj slici. koristim ga s moyou i konad pločicama, s kojih mi uzorke diže odlično. s essence pločica diže one ispravne, faličnima nikakav pečat ne bi pomogao.
    prije njega sam koristila essenceov pečat koji dolazi u stampy kompletu, dalo se njime prenijeti uzorak, ali nije bio neko čudo. :)
    lakovi? svi jače pigmentirani i gušći. do sad sam pečatirala s essence stampyjima, opijima, catriceovim, flormarima... ne diskriminiram, dokle god se boja da prenijeti i lijepo izgleda na baznoj, a nisam primijetila veliku razliku od proizvođača do proizvođača, više mi ovisi o samoj vrsti i konzistenciji laka. ali dobro, nisam niti pristupala tome tako studiozno poput tebe ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post :) Meni osobno su najdraži najbolji dvostrani sivi MoYou pečat i Creative Shop pečat. S njima zaista pokupim sve uzorke sa svih pločica bez obzira koji lak koristila.

    OdgovoriIzbriši