srijeda, 6. studenoga 2013.

3 manikure

Opet sam malo u zaostatku,odnosno napravila sam već tri manikure ali ih nisam stigla objaviti, pa ću ih sada prikazati sve u jednom postu :)

Prva od njih je meni predivna plavo-srebrna kombinacija sa šljokicama...
S obzirom da trenutno nemam puno vremena samim tim ne mogu raditi neke komplicirane manikure pa sam se odlučila na kombinaciju sa šljokicama, Avonove šljokice često koristim jer su mi odlične, kad je bio lak na sniženju uzela sam odmah dva jer sam znala da ću prvi brzo potrošiti, na nokte sam ih stavila u jednom sloju. Avon - Splendid Blue je lak koji sam dobila u razmjeni sa jednom forumašicom, lak je predivan (a koji meni plavi lak nije lijep? Mislim da takvog nema :) ), stavila sam ga na palac u dva sloja, Essence -  37 Just Rock It! je lak koji sam stavila na kažiprst i mali prst u jednom sloju, s obzirom da sam znala da će na njega stavljati S-he - br. 280 šljokice stavila sam ga u jednom sloju da na kraju na bude sve to skupa predebelo, na srednji prst i prstenjak sam stavila Avonov -Mercury Metal lak u dva sloja, ovaj lak je dosta tešto nalakirati jer ako se ne lakira pravilo ostaju crte, također ako planirate lakirati sam lak bez nekih dodataka nemojte stavljati TC jer on upropasti lak. Da više ne duljim evo kako je ispalo:


  • Avon Color Trend - Silver Plated (1sloj)
  • Avon - Splendid Blue(2 sloja)
  • S-he - br. 280(1 sloja)
  • Essence -  37 Just Rock It! (1 sloj)
  • Avon - Mercury Metal (2 sloja)





Druga manikura je rađena na zadanu temu na forumu-tema: PATCHWORK-pravilo je bilo da se koriste minimalno tri boje.
Iskreno baš i nisam previše zadovoljna manikurom jer su mi crte ispale predebele, ali čak možda i bolje jer ne znam dal bi se zakrpe odnosno šavovi istaknuli..Koristila sam tri Moment laka koje ste već mogli često vidjeti na blogu-crveni, žuti i zeleni, crne crte sam radila s crnim lakom-Golden Rose, svi lakovi su u dva sloja, osim crta koje su u jedom, sve sam radila rukom...
Evo kako je ispalo:


I treća-posljednja manikura:
Jedna sasvim jednostavna manikura, ne pamtim kad sam imala samo lak na noktima bez nekog dodatka,ali evo i to se događa :)
Lak je koštao vjerovali ili ne TRI kune, to sam ga kupila još u 8mj, ima 4,8ml, stajao u košarici na sniženju, još sam razmišljala dal da uzmem ili ne,jer to nije baš moja boja,ali reko uzeti ću jer tak više ne budem našla, a nalakirala ga budem barem jednom da vidim kako izgleda, nisam požalila, baš super izgleda, uživo je malo zeleniji nego na slici, stavila sam tri sloja jer sa dva nisu bili potpuno prekriveni nokti..



Uh, jesam se raspisala :)
 


Ugl. To je to od mena za danas :)

Koja vam se manikura najviše sviđa?

1 komentar:

  1. patchwork je super <3 ampak so mi tudi zeleni nohtki zelo všeč, pa srednja 2 prsta od prve manikure :) no saj so mi kar vse všeč :)

    OdgovoriIzbriši