srijeda, 13. siječnja 2016.

Avon Magic Effects Liquid Sequin lak za nokte

Pozdrav svima :)

U aktualnom Avon katalogu pojavile su se nove, četiri divne šljokičaste nijanse lakova koje sam dobila priliku probati te vam ih pokazati.

Inače veliki sam obožavatelj šljokičastih lakova tako da sam zaista uživala lakirajući ove lakove tj.raditi manikure s njima.

Redovna cijena lakova je 48kn, ali u trenutnom katalogu (vrijedi do 19.1.) lakovi su na akciji te koštaju samo 29kn. Lakovi imaju 10ml.

Nijanse lakova su:

 • Dazzle
 • Glitterati
 • Glimmer
 • Sequin


Glimmer, Sequin, Glitterati, Dazzle
1 sloj

Glimmer, Sequin, Glitterati, Dazzle
2 sloja

Uz spomenute lakove za manikure koje sam radila koristila sam još:
 • El Corazon - Iron Hard (baza)
 • Avon - Caliente Couture
 • Wet n Wild - E424A Black Creme
 • Orly - Cotton Candy
 • Essence BTGN TC

 • El Corazon - Kaleidoscope - st-02 white
 • Avon - Paprika Pumps
 • Pečat
 • Strugalicu
 • Točkalicu
 • BPL-029 pločicu
 • BPL-023 pločicu
 • El Corazon - Top Coat Like Gel


Za prvu manikuru odlučila sam koristiti meni najljepši lak - Glitterati.

Iako se na prvi pogled čini da je baza laka crna, ona je zapravo ljubičasta s mrvicu plave; lak ima sitne bakrene šljokice te šesterokutne roze koji su na mojim noktima više "presijavali" u ljubičaste.

Ovaj lak odlučila sam iskombinirati s još jedinim meni predivnim Avon lakom kojeg vrlo često nosim na noktićima, radi se o ljubičastoj nijansi imena Caliente Couture.

Nakon što sam stavila El Corazon bazu, na sve nokte stavila sam dva sloja spomenutog ljubičastog laka te na palac, kažiprst i mali prst jedan sloj Glitterati laka (Zašto sam lak stavljala prije šljokica i šljokice u samo jednom sloju? Kada sam nalakirala lak u dva sloja (gore stavljene slike) nekako mi se ljepše činilo da ove šljokice stavim u jednom sloju na ljubičasti lak, i po mom mišljenju nisam pogriješila jer sam na kraju bila oduševeljena manikurom i dobila sam same pohvale za nju), na to sam stavila Essence BTGN TC.

Nakon što se sve posušilo na srednji prst i prstenjak bijelim El Corazon - Kaleidoscope - st-02 lakom pečatirala sam cvjetiće s BPL-029 pločice i na ta dva nokta stavila El Corazon - Top Coat Like Gel.

Evo manikure:

Za iduću manikuru odlučila sam koristiti Gimmer lak. Radi se o zlatnim šljokicama/laku koji ima zlatnu bazu te kao dodatak zlatno/srebrne veće šljokice koje čine ovaj lak "posebnim".

Ovaj lak odučila sam vam pokazati u kombinaciji s točkicama.

Nakon baze, na palac, srednji prst i prstenjak nalakirala sam dva sloja Glimmer laka, a na kažiprst i mali prst dva sloja Wet n Wild - E424A Black Creme laka. Tri nokta na koje sam stavila šljokice odučila sam ostaviti tako, a na nokte gdje sam stavila crni lak odlučila sam točkalicom napraviti tri točkice na svaki nokat sa Glimmer lakom, na kraju sam na sve nokte stavila Essence BTGN TC.

Evo kako je manikura ispala:


Za treću manikuru koristila sam Glitterati lak. Lak koji mi je u početku najmanje zapeo za oko, no kada sam ga nalakirala i stavila TC na njega promijenila sam mišljenje.

Baza laka je roza boja, lak se sastoji od sitnih rozih šljokica te krupnijih šesterokutnih plavo/ljubičastih šljokica, zapravo boje je teško definirati jer se stalno presijavaju.

Nakon El Corazon - Iron Hard baze, na palac, srednji prst i mali prst nalakirala sam dva sloja Glitterati laka, a na kažiprst i prstenjak dva sloja Orly - Cotton Candy laka, te stavila Essence BTGN TC.

Nakon što su se nokti posušili odlučila sa na kažiprst i prstenjak pečatirati roze lizalice koje se super slažu sa Glitterati lakom. Lizalice se nalaze na BPL-023 pločici, a pečatirala sam ih Avon - Paprika Pumps lakom. Na ta dva nokta nakon što sam ispečatirala lizalice stavila sam El Corzon - Top Coat Like Gel.

Evo i manikure:I dolazimo do posljednje manikure, za koju sam koristila Sequin lak.

Sequin lak se sastoji od puno sitnih srebrnih šljokica, te krupnijih šesterokutnih šljokica u raznim bojama (roza, zelena, plava, bakrena...).

Ostala sam ugodno iznenađena kad sam vidjela da lak prekriva u dva sloja (barem meni).

Nakon što sam stavila El Corazon - Iron Hard bazu, na srednji prst i prstenjak stavila sam dva sloja Sequin laka, a na palac, kažiprst i mali prst dva sloja Wet n Wild - E424A Black Creme laka. Odmah sam na crni lak uz korijen nokta stavila i Sequin lak, te na kraju na sve nokte Essence BTGN TC.

Evo manikure:
I to bi bilo to :)

Koji vam je lak najljepši?


Broj komentara: 5:

 1. Sequin mi je naj <3 Odlične manikure btw ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Odlične manikure :) Glimmer i Sequin su baš lijepi :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Imam Glitterati, ali sam se zeznula, jer se na kraju ispostavilo da mi se Dazzle mnogo više sviđa. Moraću i njega da nabavim. :)

  OdgovoriIzbriši